PONGO CALLING

Cena, kterou film získal, nese jméno velmi respektovaného a renomovaného českého režiséra Pavla Kouteckého. Koutecký je známý svými dokumentárními filmy, které se vyznačují hlubokým sociálním cítěním a citlivým přístupem k tématům. Je to ocenění, které má velkou váhu a přináší s sebou i velkou poctu.

Velké poděkování a pochvalu si zaslouží celý štáb, který na tomto filmu pracoval. Bez jejich nasazení, odhodlání a profesionálního přístupu by se tento film nikdy nemohl stát skutečností. Ale především je třeba vyzdvihnout Tomáše Kratochvíla. Byl to on, kdo stál u zrodu tohoto dokumentu a stal se jeho hlavním tvůrcem.

Toto je již třetí ocenění, které tento výjimečný film získal, a to nám přináší velkou radost a hrdost. Film PONGO CALLING se tak stává jedním z nejlepších filmů poslední doby.

Československá romská unie, která je jedním z hlavních podporovatelů tohoto filmu, má ve svých plánech něco velmi speciálního. Plánuje veřejné projekce tohoto filmu v sociálně vyloučených lokalitách Ústeckého kraje. Cílem je přiblížit divákům život romské komunity a upozornit na její problémy, ale také na její krásy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *