Poděkování prezidentu Petru Pavlovi

Děkujeme Vám, pane prezidente, za Vaši podporu a důvěru v potenciál romské mládeže. Jako Československá romská unie si uvědomujeme, že investice do vzdělání je klíčová pro budoucnost našeho národa a pro integraci Romů do společnosti.
Tato audience je důkazem toho, že naše snahy jsou uznány a že existuje vůle spolupracovat na zlepšení situace Romů v České republice. Jsme vděčni za tuto příležitost a těšíme se na další spolupráci s Vámi a s ostatními institucemi naší země.
Věříme, že takové setkání může inspirovat další romské studenty k tomu, aby pokračovali ve svém vzdělání a dosáhli úspěchu ve svých oborech. Chceme také vyjádřit své uznání všem těm, kteří se podílejí na podpoře romských studentů a jejich rodin.
Doufáme, že tato událost bude mít pozitivní dopad na vnímání Romů ve společnosti a přispěje k rozvoji vzájemného porozumění a respektu mezi majoritou a romskou komunitou.
Ještě jednou děkujeme za Vaši podporu a těšíme se na další společné kroky směrem k lepší budoucnosti pro všechny občany naší země.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *